Çeltik İlkokulu
ÇELTİK MAH. KAMELYA CAD. NO: 66 SİLİVRİ / İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizi aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen laik gençler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2017/2018 Öğretim Yılı İFET (İlkokul Fiziksel Etkinler) kapsamında Geleneksel Çocuk Oyunlarında Mendil Kapmaca ve Yakan Top 2009 yaş kategorisinde Şampiyon olduk.

NORMAL

Başlangıç 09:00 Bitiş 14:45

Yolçatı köyünden Taşımalı Servisi mevcuttur

Okulumuzun Silivri ilçe merkezine olan uzaklığı 18 km´dir.

Çeltik Köyü 1300 nüfuslu küçük bir köydür.

Sportif Etkinlikler